Галерија со слики

 

Конститутивната седница на Комисијата

View the embedded image gallery online at:
http://kvf.org.mk/index.php/mk/gallery-m#sigFreeIda28897c4fc

 

Работна атмосфера на Комисијата

View the embedded image gallery online at:
http://kvf.org.mk/index.php/mk/gallery-m#sigFreeId5bc8751725

 

Актуелниот состав на Комисијата

View the embedded image gallery online at:
http://kvf.org.mk/index.php/mk/gallery-m#sigFreeId9edb40ff62

 

Членови на првиот состав на Комисијата

View the embedded image gallery online at:
http://kvf.org.mk/index.php/mk/gallery-m#sigFreeId7fe29e1d83

 

Седница на првиот состав на Комисијата

View the embedded image gallery online at:
http://kvf.org.mk/index.php/mk/gallery-m#sigFreeId5805c8febc

 

 

 Кликни тука за да се вратиш на насловната страница.