Линкови

 

Контакт со здруженија на граѓани жртви на комунизмот

Здружение на граѓани политички прогонувани, затворани и осудувани за идеите за самобитноста на македонскиот народ и неговата државност
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
02 6136 955
078 287 503

Здружение на политички затворани и оштетени лица
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
070 583 571